Få en tryg graviditet med Zentabox

Når kun det bedste er godt nok

Når du er gravid får din krop et øget behov for mikronæringsstoffer. Det er derfor vigtigt, at supplere med de tilskud, som giver de bedste betingelser for en sund udvikling af dit barn og en tryg graviditet for dig. Hos Zentabox har vores team af læger, diætist og ernæringseksperter derfor udviklet en række unikke daglige tilskud, der følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger og har indarbejdet den nyeste forskning og viden på området

 

Din Zentabox følger din graviditet

I løbet af din graviditet vil vores diætist automatisk ændre indholdet i din Zentabox, så du følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger uge for uge. Det drejer sig f.eks. om jern, hvor Sundhedsstyrelsen anbefaler et øget tilskud fra uge 10-18 og frem til fødslen. I 3 trimester af din graviditet vil du få tilbudt at få et ekstra tilskud ren fiskeolie, da dansk forskning har vist, at det nedsætter risikoen for udvikling af astma hos dit barn

 

Vi er med på sidelinjen

Hos Zentabox er vi ikke kun diætister men også mødre. Så har du spørgsmål til din kost, dine tilskud eller din graviditet generelt, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi er altid klar med både professionel og personlig rådgivning.

 

Få en Zentabox der passer til din graviditet idag ved at gennemføre sundhedstesten og bestille online. Er du det mindste i tvivl kan du altid ringe til os på 71995118. Pris fra 150kr/måned. Ingen binding. Gratis levering  

 

Tillykke med din gravitidet

De kærligste baby vibes fra alle os hos Zentabox

Tag sundhedstesten og se hvilke vitaminer og mineraler du har behov for til en tryg graviditet

  • Udviklet af læge, diætister, pharmaceut og ernæringseksperter
  • Følger Sundhedsstyrelsens anbefalinger 
  • Tilpasset til dig og din graviditet  
Navn

Hvad er dit navn?

Hvad er dit køn?

Hvad er dit køn?

Hvorfor vælge Zentabox til din graviditet?

Følg Sundhedstyrelsens Anbefalinger

Følg Sundhedstyrelsens Anbefalinger

Med Zentabox er du sikker på at følge Sundhedsstyrelsens anbefalinger for dagligt tilskud til gravide, som er på 400 ug Folsyre, 10 ug D-vitamin og jern 25 mg fra uge 10 og senest 18 og frem til din fødsel.

Certificeret kvalitet

Certificeret kvalitet

Med Zentabox ved du at alle dine tilskud er dobbeltbestemmelsestestet for deres kvalitet, renhed og mængde på et af verdens førende uafhængige laboratorier Eurofins. Og dit daglige tilskud er produceret og pakket på Apotek i Danmark.

Nemt i hverdagen

Nemt i hverdagen

Med Zentabox er dine vitaminer og mineraler allerede pakket i små poser med dit daglige tilskud. Nemme at huske at tage i hverdagen eller på farten. Slut med grimme pilleglas og skue låg af og på. Med Zentabox har du det hele et sted.

Hvad får du med Zentabox

Hvad får du med Zentabox

Zentabox er dit 100% personlige kosttilskud tilpasset dig og din graviditet. Produceret og pakket unikt til hver enkelt i daglige tilskud, som er nemme at huske at tage i hverdagen eller have med på farten.

Hver Zentabox består af:

Én Zentabox
28 daglige tilskud
Gratis levering
Pakket og kontrolleret på Dansk Apotek