Zentabox & StrongYou Collab

ZENTABOX & STRONGYOU COLLAB

Hos Zentabox er vi optaget af at understøtte din krops fysik og din mentale trivsel.

Vi elsker udviklende og givende collabs, og derfor har vi sammensat en box med samarbejdspartnerne fra StrongYou.

Tanja og Michelles mission er, at arbejde og træne bevidstheden, så vi forstår, hvordan vi kan slippe dårlige vaner, mønstre og vaner som giver mere trivsel i vores liv. Med bedvidstheds træning hjælper StrongYou dig med at ændre "tilstande" gennem mentale strategier og redskaber.

Derfor har vi nu sammensat en StrongYou Box til dig!

 

 

STRONGYOU BOX - HUSK DEN MENTALE TRIVSEL

STRONGYOU BOX - HUSK DEN MENTALE TRIVSEL

Kopiere koden: Strongyouzb30

Bestil & køb her

Din StrongYou Box indeholder:

Stress Down Stress Down

Stress Down

Stress Down indeholder Rhodiola, som er et adaptogen, der hjælper med at stimulere nervesystemet og hjælpe organismen med at tilpasse sig til emotionel stress, fysisk anstrengelse og har en lindrende effekt ved træthed forårsaget af stress. Stress Down anbefales i perioder hvor kroppen er under fysisk eller psykisk pres og hvor den mentale ro kan være svær at finde.

NO YES

65,00 kr. / 4 uger

IBoost IBoost

IBoost

IBoost formuleringen kombinerer på unik vis de aktive stoffer fra ingefær og Boswellia. Ingefær bidrager til kroppens naturlige forsvar og støtter immun systemet. Boswellia hjælper med at holde dine led kølige og bevægelige.

NO YES

55,50 kr. / 4 uger

D-Balance D-Balance

D-Balance

Vitamin D findes i flere former, der er mere eller mindre effektive. Vores tablet indeholder vitamin D3, også kendt som cholecalciferol, der har den højeste bioaktivitet og optagelighed i kroppen.

NO YES

65,75 kr. / 4 uger

Zentabox C-Vitamin Zentabox C-Vitamin

Zentabox C-vitamin

C-vitamin bidrager til at mindske træthed og udmattelse og bidrager samtidig til et normalt energistofskifte

NO YES

55,50 kr. / 4 uger

Med omtanke for klimaet

Med omtanke for klimaet

Hos Zentabox vil vi passe godt på vores miljø og klima. Derfor producerer vi alt i Danmark for at spare på transport og CO2 udledning. Vi anvender udelukkende genbrugspap med FSC mærke.
Med Zentabox bruger du 40% mindre plastic, end ved køb af en traditionel vitaminbøtte.

Vitaminer uden kompromis

Vitaminer uden kompromis

Zentabox går ikke på kompromis. Vores råvarer skal være så naturlige som muligt og i den mængde der skal til, for at opnå en effekt. Alle tilskud er uafhængigt testet for renhed og kvalitet og produceret i Danmark på Møn.

Vitaminer uden kompromis

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Indholdet af en Zentabox sundhedsaftaler aftales individuelt med hver enkelt virksomhed afhængig af det konkrete behov. Men i udgangspunktet så omfatter en aftale altid: Personaliseret vitamin og kosttilskud skræddersyet til den enkelte medarbejder. Gratis levering til virksomheden én gang hver 30 dag, 25% rabat pr. medarbejder uanset dagligt behov. Pris vil typisk være 159,- kr. excl. moms / 30 dage.