ZENTABOX - DIT DANSKE KOSTTILSKUD

VITAMINER LEVERET TIL DØREN

Lav din egen sundhedsprofil

Det let at komme i gang. Lav din egen sundhedsprofil ved at tage Zentabox' sundhedstest. Testen er gratis og indeholder en række spørgsmål om kost, motion og livsstil. Vi bruger dine svar til at skræddersy det daglige tilskud. Vores sundhedstest er udviklet ud fra NNR og Sundhedsstyrelsen anbefalinger

Pakket til og leveret til døren

Hver Zentabox produceres og pakkes med 30 daglige tilskud, et til hver dag. Slut med pilleglas, låg af og på, dosering osv. Zentabox har gjort det let og enkelt for dig.

Automatisk opdatering

Zentabox justere og opdatere dit personlige tilskud, så det er passet til de behov som er i dit liv. Du kan altid selv opdatere din sundhedsprofil og dit Zentabox indhold, så længe det gøres 8 dage inden næste levering af din næste Zentabox

Ofte stillede spørgsmål

Zentabox er et personlig tilpasset kosttilskud. Med vores sundhedstest kan du hurtigt og enkelt få din egen sundhedsprofil. Din Zentabox bliver producere og pakket på smukke Møn - i praktiske dagsportionsposer, så dit tilskud er nemt og hurtigt at tage både derhjemme og på farten. Din Zentabox bliver leveret hver 4 uge, hvor det er nemmest for dig, og levering er selvfølgelig lige til døren.
Det er super enkelt.
Du finder dine behov ved at tage sundhedstesten, hvorefter du kan se din sundhedsprofil.
Derefter bestiller du din personlige Zentabox, hvor du får 30 praktiske dagsportioner og leveret hvor og når, det passer dig. Hvis du allerede ved hvilke tilskud, der passer til dig, kan du også sammensætte din Zentabox selv, og drage fordel af at få dit daglige tilskud let og enkelt gennem vores unikke dagsdosering.

Vi syns selvfølgelig at der utalige grund til hvorfor du skal vælge Zentabox :) Hvis du ønsker, at dine kosttilskud skal passe til din krop og livsstil for at give dig en god start på dagen. Syns du at det skal være nemt at huske dine tilskud hverdag og du samtidig gerne vil have danske produkter, så er vi måske noget for dig. Med Zentabox spilder du ikke tiden på indkøb og du får tilmed personlig vejledning hvis du ønsker det. What´s not to love :D

Det afhænger fuldstændig af, hvor mange tilskud du har behov for. Men din første Zentabox, uanset indhold koster 159 kr. for 30 dage.

Du kan kun købe din Zentabox her på siden. Og vi har skåret alle omkostninger til distributører, forhandlere, butikker osv. væk for at kunne producere og levere dit personlige tilskud til den bedst mulige pris.

Ikke noget problem - du kan altid sætte dit Zentabox abonnement på pause eller rykke din levering frem i tiden, så længe du gør det 7 dage inden din næste levering. Log ind på din profil på zentabox.dk og sæt de leveringer du ikke ønsker på pause.

DU KAN SAMMENSÆT SELV HER

SHOP HER