ZENTABOX - DIT DANSKE KOSTTILSKUD

VITAMINER LEVERET TIL DØREN

Lav din egen profil

Det let at komme i gang. Lav din egen profil ved at tage Zentabox' onlinetest. Testen er gratis og indeholder en række spørgsmål om kost, motion og livsstil. Vi bruger dine svar til at skræddersy det daglige tilskud. Vores test er udviklet ud fra NNR og Sundhedsstyrelsen anbefalinger

Pakket til og leveret til døren

Hver Zentabox produceres og pakkes med 30 daglige tilskud, et til hver dag. Slut med pilleglas, låg af og på, dosering osv. Zentabox har gjort det let og enkelt for dig.

Automatisk opdatering eller tilret selv op til 10 dage før

Zentabox justere og opdatere dit personlige tilskud, så det er passet til de behov som er i dit liv. Du kan altid selv opdatere din profil og dit Zentabox indhold, så længe det gøres 10 dage inden næste levering af din næste Zentabox

Ofte stillede spørgsmål

Zentabox er et personlig tilpasset kosttilskud. Med vores test kan du hurtigt og enkelt få din egen profil. Din Zentabox bliver producere og pakket på smukke Møn - i praktiske dagsportionsposer, så dit tilskud er nemt og hurtigt at tage både derhjemme og på farten.
Det er super enkelt.
Derefter bestiller du din personlige Zentabox, hvor du får 30 praktiske dagsportioner og leveret hvor og når, det passer dig. Hvis du allerede ved hvilke tilskud, der passer til dig, kan du også sammensætte din Zentabox selv, og drage fordel af at få dit daglige tilskud let og enkelt gennem vores unikke dagsdosering. Tilret din pakker op til 10 dage for levering .

Det afhænger fuldstændig af, hvor mange tilskud du har behov for. Men din første Zentabox, uanset indhold koster 159 kr. for 30 dage.

Du kan kun købe din Zentabox her på siden. Og vi har skåret alle omkostninger til distributører, forhandlere, butikker osv. væk for at kunne producere og levere dit personlige tilskud til den bedst mulige pris.

Ikke noget problem - du kan altid sætte dit Zentabox abonnement på pause eller rykke din levering frem i tiden, så længe du gør det 10 dage inden din næste levering. Log ind på din profil på zentabox.dk og sæt de leveringer du ikke ønsker på pause.

DU KAN SAMMENSÆT SELV HER

SHOP HER