ZENTABOX - DIT DANSKE KOSTTILSKUD

VITAMINER LEVERET TIL DØREN

Få tilsendt dine tal

Det let at komme i gang. Lav din egen profil ved at tage Zentabox' onlinetest. Testen er gratis og indeholder en række spørgsmål om kost, motion og livsstil. Vi bruger dine svar til at skræddersy det daglige tilskud. Vores test er udviklet ud fra NNR og Sundhedsstyrelsen anbefalinger

Pakket og leveret til døren

Hver Zentabox pakkes med tilskud til 30 dages forbrug. Det er slut med pilleglas, låg af og på, dosering osv. Zentabox har gjort det let og enkelt for dig.

Automatisk opdatering eller tilret selv op til 10 dage før din næste levering

Med Zentabox kan du nemt justere og opdatere dit personlige tilskud, så det er tilpasset dit livs behov. Du opdatere nemt dit indhold inde på din profil - så længe det gøres 10 dage inden næste levering af din næste Zentabox

Ofte stillede spørgsmål

Zentabox er et lille dansk firma på Møn, hvor vi har 30 års erfaring med produktion af kosttilskud. Vi tilbyder en månedlig abonnementsordning uden binding med personligt anbefalede kosttilskud. Tag vores onlinetest og find ud af, hvilke vitaminer og mineraler du kunne have gavn af. Derefter bestiller du din personlige Zentabox. Hvis du allerede ved, hvilke tilskud der passer til dig, kan du også selv sammensætte din Zentabox.

Det afhænger fuldstændig af, hvor mange tilskud du har behov for. Men din første Zentabox koster 179 kr. for 30 dages forbrug.

Ikke noget problem - du kan altid sætte dit Zentabox abonnement på pause eller rykke din levering frem i tiden, så længe du gør det 10 dage inden din næste levering. Log ind på din profil på zentabox.dk og sæt de leveringer du ikke ønsker på pause.

For at udskyde en ordre skal du blot gå til dine oplysninger og trykke på 'se profil', og derefter vælge 'rediger abonnement' under din profil. Klik på 'ryk levering' og vælg den specifikke leveringsdato, du har i tankerne, for din næste fornyelsesordre.

Bemærk venligst: Du kan ikke udskyde en ordre, der allerede er behandlet for din konto.

*Hvis du vælger den tidligst mulige leveringsdato, begynder din ordre at blive behandlet øjeblikkeligt, og din konto bliver opkrævet.
*Du har mulighed for at rykke din kommende levering senest 10 dage før næste levering.

Det er super nemt! Vi sender dig din Zentabox-ordre hver tredive dage. Du kan redigere dit abonnement senest 10 dage før din næste forsendelse. Ved oprettelse af dit abonnement kan du betale med kort eller MobilePay

Hvad vitaminer angår, repræsenterer mængderne på hjemmesiden, hvad der er inkluderet i en daglig dosispose, og priserne på produktsiderne er prisen pr. måned. For eksempel koster C-vitamin 55,50 kr. pr. måned, og du tager én tablet om dagen. Du modtager en Zentabox til 30 dages forbrug af hver tablet, du vælger. Det betyder, at din omkostning for C-vitamin er 55,50 kr. pr. måned eller cirka 1,85 kr. pr. dag. Og denne pris er uden alle vores skønne rabatter og tilbud, som vi tilbyder flere gange årligt.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i nogle tips til, hvordan du får mest muligt ud af din Zentabox-rutine.

Her hos Zentabox har vi skabt alle vores produkter med optimal absorption for øje, og vi ønsker at sikre, at du har den nemmeste og bedste oplevelse. Som en god tommelfingerregel bør din pakke tages sammen med mad og vand.

Hvis din pakke indeholder Rhodiola eller Q10 Coenzyme anbefaler vi at tage din pakke med morgenmaden (og vand, selvfølgelig), fordi Rhodiola har opkvikkende egenskaber.

Hvis din pakke indeholder Baldrian og Humle, anbefaler vi at tage din pakke med aftensmaden (og vand, selvfølgelig!), fordi Baldrian og Humle har beroligende egenskaber.

Vi anbefaler dog at tage dit jern ud og tage det mellem måltiderne for bedste effektivitet. Hvis din pakke indeholder Calcium, bør du undlade at tage det sammen med jern, da store doser af ekstra calcium kan påvirke jernoptagelsen.
For alle andre vitaminer anbefaler vi at tage dem med mad og vand, når det passer bedst ind i din rutine - vi er her for at hjælpe med at skabe sunde vaner!

Vi vil gerne understrege, at alles krop er unik og reagerer forskelligt på kosttilskud og pulver! Du er velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i nogle tips til, hvordan du får mest muligt ud af din Zentabox-rutine.

Vi anbefaler, at du forbruger vores kosttilskud inden for produktionsdatoen 'bedst før' (angivet på forsiden af din dosispose). Uden for denne dato betyder det ikke nødvendigvis, at produktet er fordærvet. Vi arbejder ud fra forsigtighedsprincippet.

Opbevar din personaliserede Zentabox et tørt sted og væk fra direkte sollys. Overdreven varmeeksponering kan påvirke kosttilskud, og eksponering af vitaminer for varme over en længere periode kan nedbryde dem. Kontakt os på mailus@zentabox.dk for mere information.

For at bortskaffe papbeholderen skal den kasseres i papaffaldet. Plastikdosisposerne kan smides ud med plastikaffaldet. Imens arbejder vi på langsigtede, permanente løsninger for at reducere brugen af pap og plastik.

Kan jeg blande vitaminer? Ja, det er generelt sikkert at blande vitaminer, men det er vigtigt at være opmærksom på, at nogle vitaminer eller mineraler kan interagere med hinanden eller have forskellige optagelsesniveauer, når de tages sammen. For eksempel vil det altid være gavnligt at indtage jern sammen med C-vitamin og undlade at kombinere dette med kalk. Men vi har taget højde for dette i forhold til vores tabletter og hvis du har taget vores sundhedstest online har den også taget højde for dine data.

Når du tager collagen som et supplement, tilføjer du ekstra elastin og proteinpeptider/byggesten til din krops naturlige kollagen produktion. Kollagen er et protein som er sammensat af en masse mindre peptider, der findes naturligt i din hud, led, hår og negle, og det er afgørende for deres struktur og styrke. Ved at supplere med kollagen kan du støtte din krops evne til at opretholde en glat og spændstig hud, fremme led mobilitet og styrke hår og negle. Når du indtager kollagen supplementer, nedbrydes proteinet til aminosyrer i din krop, som derefter bruges til at opbygge, reparere væv og forbedre hudens elasticitet. Det kan tage tid at se mærkbare resultater, da kollagen underskud kan forekomme mange steder i din krop og i huden.