Zentabox - Dit Personlige Kosttilskud

Se hvordan Zentabox virker her

Lav din egen sundhedsprofil

Lav let og enkelt din egen sundhedsprofil ved at tage Zentabox' sundhedstest. Testen er gratis og indeholder en række vigtige spørgsmål om dig og dit liv, som vi bruger til at skræddersy dit optimale daglige tilskud. Testen er udviklet af profesionelle fagpersoner med udgangspunkt i den bedste viden, studier og data om vitaminer, mineraler og andre tilskuds indflydelse på en stærk krop og et sundt helbred.

Se dit personlige tilskud

Med udgangspunkt i din unikke Sundhedsprofil får du råd og anbefalinger til at styrke din krop og dit helbred. Du kan også se, hvordan du kan forbedre din sundhedsscore, og hvilke udfordringer der vejer tungest i forhold til din sundhed.

Modtag din egen Zentabox

Din Zentabox bliver herefter pakket med dit personlige tilskud og leveret når og hvor det passer dig. Hver Zentabox indeholder 30 daglige doser, en til hver dag, pakket og klar til dig. Slut med grimme pilleglas, skrue låg af og på, huske sin dosering, løbe tør og genbestille - Zentabox har klaret det hele for dig, og hver fjerde uge modtager du automagisk en ny.

HVOR SUND ER DIN LIVSSTIL EGENTLIG

Og har du overhovedet brug for tilskud? Tag testen og få svaret. Det tager kun 5 min :-)

TAG SUNDHEDSTESTEN

HVAD FÅR DU

EN PERSONLIG SUNDHEDSPROFIL

Zentabox fundament er viden og ønsket om give mennesker de bedste forudsætninger for en stærk krop og en sund livsstil. Derfor har vi udviklet vores unikke Zentabox Sundhedstest, som kan give dig et præcist billede af, hvor sundt du lever dit liv indenfor kost, motion, træning og stress.

RÅD TIl AT STYRKE DIN KROP

Med udgangspunkt i din unikke Sundhedsprofil får du råd og anbefalinger til at styrke din krop og helbred. Du kan også se hvordan du kan forbedre dine sundhedscorer og hvilke udfordringer der vejer tungest i forhold til din sundhed.

ANBEFALET DAGLIGT TILSKUD

Baseret på din Sundhedsprofil får du også en anbefaling til dit personlige optimale daglige tilskud af vitaminer og mineraler. Du kan se præcis hvilke tilskud, indhold og doser, som vi anbefaler til dig

PAKKET TIL DIG

Hver Zentabox produceres og pakkes individuelt med 30 daglige tilskud, et til hver dag. Du kan altid se indholdet af dit personlige tilskud inde i boxen eller på zentabox.dk. Slut med grimme pilleglas, låg af og på, dosering osv. Zentabox har gjort det let og enkelt for dig.

GRATIS LEVERING

Få leveret din Zentabox når og hvor det passer dig bedst. Hver fjerde uge sender vi en ny, så du aldrig mere behøver at bekymre dig om at spilde tiden på apoteket eller på forskellige webshops.

AUTOMATISK OPDATERING

Zentabox holder øje med din sundhedsprofil, så hvis du krydser et skarpt hjørne eller f.eks bliver mor, så vil vi automatisk opdatere dit personlige tilskud til at passe til de nye behov i dit liv. Du kan også altid selv opdatere din sundhedsprofil, så dit tilskud altid passer perfekt til dit liv.

Ofte stillede spørgsmål

Zentabox er dit 100% personlige kosttilskud, hvor dine tilskud både ift. type og dagsdosering er valgt ud fra, at de skal passe til dit liv. Med vores sundhedstest kan du hurtigt og enkelt få din egen sundhedsprofil, som også viser dig præcis hvilket tilskud som passer til dig og din krop. Din Zentabox bliver producere og pakket på smukke Møn - i praktiske dagsportionsposer, så dit tilskud er nemt og hurtigt at tage både derhjemme og på farten. Din Zentabox bliver leveret hver 4 uge, hvor det er nemmest for dig, og levering er selvfølgelig lige til døren.

Vi syns selvfølgelig at der utalige grund til hvorfor du skal vælge Zentabox :) Hvis du ønsker, at dine kosttilskud skal passe til din krop og livsstil for at give dig den optimale sundhed - hvis du syns at sundhed skal være nemt og enkelt - hvis du samtidig ikke vil have unødvendige stoffer ind i kroppen. Eller hvis du bare elsker bæredygtighed eller danske produkter :D Med Zentabox spilder du ikke tiden på indkøb og du får tilmed personlig vejledning hvis du ønsker det. What´s not to love :D

Det er super enkelt.
Du finder dine behov ved at tage sundhedstesten, hvorefter du kan se din sundhedsprofil.
Derefter bestiller du din personlige Zentabox, hvor du får 30 praktiske dagsportioner og leveret hvor og når, det passer dig. Hvis du allerede ved hvilke tilskud, der passer til dig, kan du også sammensætte din Zentabox selv, og drage fordel af at få dit daglige tilskud let og enkelt gennem vores unikke dagsdosering.

Yes - du kan godt sammensætte din egen Zentabox. Vælg "sammensæt selv" i topmenuen, så kan du sammensætte dit personlige og optimale daglige tilskud lige præcis, som du gerne vil have det. Derefter producerer, pakker og leverer vi din Zentabox lige hvor det passer dig.

Det afhænger fuldstændig af, hvor mange tilskud du har behov for. Men din første Zentabox, uanset indhold koster 159 kr. for 30 dage.

Du kan kun købe din Zentabox her på siden, da vi skåret alle omkostninger til distributører, forhandlere, butikker osv. væk for at kunne producere og levere dit personlige tilskud med de mest naturlige råvarer hjem til dig til samme pris, som det vil koste at købe i butikken. Og vores faguddannede medarbejere står altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have nogen spørgsmål.

Ikke noget problem - du kan altid sætte dit Zentabox abonnement på pause, så længe du gør det 7 dage inden din næste levering. Log ind på din profil på zentabox.dk og sæt de leveringer du ikke ønsker på pause.

Din Zentabox bliver produceret og pakket i Danmark på skønne Møn, under de samme strenge krav til kvalitet og sporbarhed som der bruges til at pakke og producerer medicin i Danmark.

SHOP

Kender du dit personlige behov kan du selv sammensætte din egen Zentabox

SHOP