ZENTABOX - DIT DANSKE KOSTTILSKUD

VITAMINER LEVERET TIL DØREN

Få tilsendt dine tal

Det let at komme i gang. Lav din egen profil ved at tage Zentabox' onlinetest. Testen er gratis og indeholder en række spørgsmål om kost, motion og livsstil. Vi bruger dine svar til at skræddersy det daglige tilskud. Vores test er udviklet ud fra NNR og Sundhedsstyrelsen anbefalinger

Pakket til og leveret til døren

Hver Zentabox produceres og pakkes med 30 daglige tilskud, et til hver dag. Slut med pilleglas, låg af og på, dosering osv. Zentabox har gjort det let og enkelt for dig.

Automatisk opdatering eller tilret selv op til 10 dage før

Zentabox justere og opdatere dit personlige tilskud, så det er passet til de behov som er i dit liv. Du kan altid selv opdatere din profil og dit Zentabox indhold, så længe det gøres 10 dage inden næste levering af din næste Zentabox

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Zentabox?
Zentabox tilbyder en månedlig abonnementsordning med personligt anbefalede kosttilskud. Hver måned modtager vores kunder nogle af de bedste produkter inden for sundhed og velvære direkte til deres dør. Dette inkluderer vores signaturæske med 30 daglige vitaminpakker. Tag vores undersøgelse via vores onlinetest, nu for at finde ud af, hvad videnskaben siger vil være bedst for dig! Derefter bestiller du din personlige Zentabox. Hvis du allerede ved hvilke tilskud, der passer til dig, kan du også sammensætte din Zentabox vitaminpakke selv.

Det afhænger fuldstændig af, hvor mange tilskud du har behov for. Men din første Zentabox koster 179 kr. for 30 dage.

Ikke noget problem - du kan altid sætte dit Zentabox abonnement på pause eller rykke din levering frem i tiden, så længe du gør det 10 dage inden din næste levering. Log ind på din profil på zentabox.dk og sæt de leveringer du ikke ønsker på pause.

For at udskyde en ordre skal du blot gå til dine oplysninger og trykke "se profil" og derefter "Redigere abonnement" under din profil på hjemmesiden. Klik på "Ryk levering" og vælg den specifikke leveringsdato, du har i tankerne, for din næste fornyelsesordre.

Bemærk venligst: Du kan ikke udskyde en ordre, der allerede er behandlet for din konto.

*Hvis du vælger den tidligst mulige leveringsdato, begynder din ordre at blive behandlet øjeblikkeligt, og din konto bliver opkrævet.
*Du har mulighed for at rykke din kommende levering senest 10 dag før næse levering.

Det er super nemt! Vi sender dig en ordre hver tredive dage. Du kan redigere dit abonnement senest 10 dage før forsendelse.
Ved oprettelse at dit abonnement kan du betle med kort eller mobilpay.

Hvad vitaminer angår, repræsenterer mængderne på hjemmesiden, hvad der er inkluderet i en daglig pakke, og priserne på produktsiderne er prisen pr. måned! For eksempel koster C-vitamin 55,50 kr. pr. måned, og du tager en pille om dagen. Du får en boks med 30 daglige pakker. Det betyder, at din omkostning på C-vitamin er 55,50 kr./måned eller cirka 1,85 kr./dag. Og denne pris er uden alle vores skønne rabatter og tilbud som vi køre flere gange årligt.

Her hos Zentabox har vi skabt alle vores produkter med optimal absorption for øje, og vi ønsker at sikre, at du har den nemmeste og bedste oplevelse. Som en god tommelfingerregel bør din pakke tages sammen med mad og vand.

Hvis din pakke indeholder Rhodiola eller Q10 Coenzyme anbefaler vi at tage din pakke med morgenmaden (og vand, selvfølgelig), fordi Rhodiola har opkvikkende egenskaber.

Hvis din pakke indeholder Baldrian og Humle, anbefaler vi at tage din pakke med aftensmaden (og vand, selvfølgelig!), fordi Baldrian og Humle har beroligende egenskaber.

Vi anbefaler dog at tage dit jern ud og tage det mellem måltiderne for bedste effektivitet. Hvis din pakke indeholder Calcium, bør du undlade at tage det sammen med jern, da store doser af ekstra calcium kan påvirke jernoptagelsen.
For alle andre vitaminer anbefaler vi at tage dem med mad og vand, når det passer bedst ind i din rutine - vi er her for at hjælpe med at skabe sunde vaner!

Vi vil gerne understrege, at alles krop er unik og reagerer forskelligt på kosttilskud og pulver! Du er velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret i nogle tips til, hvordan du får mest muligt ud af din Zentabox-rutine.

Vi anbefaler, at du forbruger vores kosttilskud inden for produktionsdatoen "bedst før" (angivet på forsiden af din dosispose). Uden for denne dato betyder det ikke nødvendigvis, at produktet er fordærvet. Vi kan dog ikke garantere, at du vil modtage fuld gavn af det, der hævdes på produktets ernæringsdeklaration.
Vi anbefaler at opbevare dine personaliserede pakker et køligt, tørt sted og væk fra direkte sollys. Overdreven varmeeksponering kan påvirke kosttilskud, og eksponering af vitaminer for varme over en længere periode kan nedbryde dem. Kontakt os på mailus@zentabox.dk for mere information.
For at bortskaffe papbeholderen kasseres den i papaffald. Plastdosis poserne kan posteres i plastikaffald. Imens arbejder vi på langsigtede, permanente løsninger for at reducere brugen af pap og plastik.