Zentabox - Dit Personlige Kosttilskud

Se hvordan Zentabox virker her

Lav din egen sundhedsprofil

Lav let og enkelt din egen sundhedsprofil ved at tage Zentabox' sundhedstest. Testen er gratis og indeholder en række vigtige spørgsmål om dig og dit liv, som vi bruger til at skræddersy dit optimale daglige tilskud. Testen er udviklet af profesionelle fagpersoner med udgangspunkt i den bedste viden, studier og data om vitaminer, mineraler og andre tilskuds indflydelse på en stærk krop og et sundt helbred.

Se dit personlige tilskud

Med udgangspunkt i din unikke Sundhedsprofil får du råd og anbefalinger til at styrke din krop og dit helbred. Du kan også se, hvordan du kan forbedre din sundhedsscore, og hvilke udfordringer der vejer tungest i forhold til din sundhed.

Modtag din egen Zentabox

Din Zentabox bliver herefter pakket med dit personlige tilskud og leveret når og hvor det passer dig. Hver Zentabox indeholder 30 daglige doser, en til hver dag, pakket og klar til dig. Slut med grimme pilleglas, skrue låg af og på, huske sin dosering, løbe tør og genbestille - Zentabox har klaret det hele for dig, og hver fjerde uge modtager du automagisk en ny.

HVOR SUND ER DIN LIVSSTIL EGENTLIG

Og har du overhovedet brug for tilskud? Tag testen og få svaret. Det tager kun 5 min :-)

TAG SUNDHEDSTESTEN

HVAD FÅR DU

EN PERSONLIG SUNDHEDSPROFIL

Zentabox fundament er viden og ønsket om give mennesker de bedste forudsætninger for en stærk krop og en sund livsstil. Derfor har vi udviklet vores unikke Zentabox Sundhedstest, som kan give dig et præcist billede af, hvor sundt du lever dit liv indenfor kost, motion, træning og stress.

RÅD TIl AT STYRKE DIN KROP

Med udgangspunkt i din unikke Sundhedsprofil får du råd og anbefalinger til at styrke din krop og helbred. Du kan også se hvordan du kan forbedre dine sundhedscorer og hvilke udfordringer der vejer tungest i forhold til din sundhed.

ANBEFALET DAGLIGT TILSKUD

Baseret på din Sundhedsprofil får du også en anbefaling til dit personlige optimale daglige tilskud af vitaminer og mineraler. Du kan se præcis hvilke tilskud, indhold og doser, som vi anbefaler til dig

PAKKET TIL DIG

Hver Zentabox produceres og pakkes individuelt med 30 daglige tilskud, et til hver dag. Du kan altid se indholdet af dit personlige tilskud inde i boxen eller på zentabox.dk. Slut med grimme pilleglas, låg af og på, dosering osv. Zentabox har gjort det let og enkelt for dig.

GRATIS LEVERING

Få leveret din Zentabox når og hvor det passer dig bedst. Hver fjerde uge sender vi en ny, så du aldrig mere behøver at bekymre dig om at spilde tiden på apoteket eller på forskellige webshops.

AUTOMATISK OPDATERING

Zentabox holder øje med din sundhedsprofil, så hvis du krydser et skarpt hjørne eller f.eks bliver mor, så vil vi automatisk opdatere dit personlige tilskud til at passe til de nye behov i dit liv. Du kan også altid selv opdatere din sundhedsprofil, så dit tilskud altid passer perfekt til dit liv.

Ofte stillede spørgsmål

Zentabox er dit 100% personlige kosttilskud, hvor dine tilskud både ift. type og dagsdosering er valgt ud fra, at de skal passe til dit liv. Med vores unikke app laver du hurtigt og enkelt din egen sundhedsprofil, som også viser dig præcis hvilket tilskud som passer til dig og din krop. Din Zentabox bliver herefter pakket på dansk Apotek i praktiske dagsportioner, så dit tilskud er nemt og hurtigt at tage både derhjemme og på farten. Din Zentabox bliver leveret hver 4 uge, hvor det er nemmest for dig, og levering er selvfølgelig gratis.

Du skal vælge Zentabox, hvis du ønsker, at dine kosttilskud skal passe til din krop og livsstil for at give dig den optimale sundhed, og du samtidig ikke vil have alle mulige andre unødvendige stoffer ind i kroppen. Endelig skal du vælge Zentabox, fordi du ikke gider spilde tiden med at købe tilskud måned efter måned, eller spilde tiden hver dag med at skrue låg af og på og af og på igen og igen.

Det er meget enkelt. For at finde ud af hvilke tilskud du har behov for, laver du din egen sundhedsprofil her på siden, hvor du på 5-8 min fortæller os, hvordan du spiser, træner, arbejder og hvilken øvrig livsstil, du har. Zentabox beregner herefter dit optimale personlige behov for tilskud og kommer med en anbefaling til hvilken type og dosering, der passer til dit liv. Sundhedstesten er gratis for alle, og kommer også med gode råd til at optimere din sundhed. Vælger du, at bestille din personlige Zentabox bliver dit tilskud pakket i 30 praktiske dagsportioner og leveret hvor og når, det passer dig. Hvis du allerede ved hvilke tilskud, der passer til dig, kan du også sammensætte din Zentabox selv, og drage fordel af at få dit daglige tilskud let og enkelt gennem vores unikke dagsdosering.

Yes - du kan godt sammensætte din egen Zentabox. Vælg "sammensæt selv" i topmenuen, så kan du sammensætte dit personlige og optimale daglige tilskud lige præcis, som du gerne vil have det. Derefter producerer, pakker og leverer vi din Zentabox lige hvor det passer dig.

Det afhænger fuldstændig af, hvor mange tilskud du har behov for. Men med 3 tilskud om dagen, så koster en Zentabox fra 120 kr. for 28 dage og levering er selvfølgelig gratis. For hvert tilskud du putter oveni koster det fra 40 kr. for 30 dage, og du får 50% i rabat fra dit 4 tilskud og frem.

Du kan kun købe din Zentabox her på siden, da vi skåret alle omkostninger til distributører, forhandlere, butikker osv. væk for at kunne producere og levere dit personlige tilskud med de mest naturlige råvarer hjem til dig til samme pris, som det vil koste at købe i butikken. Og vores faguddannede medarbejere står altid klar til at hjælpe dig, hvis du skulle have nogen spørgsmål.

Ikke noget problem - du kan altid sætte dit Zentabox abonnement på pause, sålænge du gør det en uge inden din næste levering. Log ind på din profil på zentabox.dk og sæt de leveringer du ikke ønsker på pause.

Din Zentabox bliver produceret og pakket i Danmark på et Dansk Apotek under de samme strenge krav til kvalitet og sporbarhed som der bruges til at pakke medicin.

Alle vores ingredienser og råvarer er så naturlige som muligt og hentet de steder, hvor de er bedst og udelukkende indenfor Europa med fokus på Norden.

SAMMENSÆT SELV

Kender du dit personlige behov kan du selv sammensætte din egen Zentabox

SAMMENSÆT SELV