Hvem er Zentabox?

Hos Zentabox får du et kosttilskud tilpasset din livsstil - Med omtanke for miljø og bæredygtighed

Vi gør det så nemt som muligt for dig.
Vores egen udviklede onlinetest analyserer dine svar og giver dig et tilpasset mix af vitaminer og mineraler. Zentabox er en abonnementsservice, og vores kunder får leveret deres kosttilskud hver eneste måned. Op til 10 dage før din næste levering kan du til hver en tid rette i din sammensætning af vitaminer, så du får præcis den kombination, du ønsker.
Hos Zentabox er vi stolte af at være en danskejet virksomhed med produktion på Møn. Og vi arbejder ud fra ambitionen om at gøre det let og enkelt at personalisere sit kosttilskud. Vores kosttilskud bliver udviklet i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens anbefalinger samt NNR's anbefalinger.

Vi ønsker ingen ressourcespild i vores produktion, derfor arbejder vores team altid hårdt på at kunne tilbyde et så klimabevidst og bæredygtigt produkt som muligt. - Læs længere nede på siden hvorfor.

Emma Fugleberg - Digital Brand Manager for Zentabox - Bachelor i Ernæring & Sundhed.

Som digital produktchef for Zentabox, arbejder jeg med alle komponenter som indgår i et digitalt produkt, fra start til lancering. Hos Zentabox brænder vi alle for at fremme visionen om danske kosttilskud, med bæredygtighed i rygsækken.

Mikael - CEO for Zentabox

Dansk og Nordisk produktion - med 30 års erfaring

Zentabox bliver produceret på Møn, og der er derfor kort vej fra at vitaminerne bliver fremstillet, til de når dit køkkenbord. Derfor kan vi spare på CO2, ressourcer og transport. Kvalitet og sikkerhed er altid vores førsteprioritet, når vi fremstiller kosttilskud til vores danske forbrugere. Alle vores produkter er naturligvis i overensstemmelse med dansk lovgivning for kosttilskud; disse krav gælder også for emballagen.

Med omtanke for miljøet og mindre plastik

Vores dagsposer bruger kun 40% af den plast, en traditionel vitaminbeholder bruger hver måned. De små dagsdosisposer er lavet af den reneste form for plast, der findes - og er derfor fødevare- og lægemiddelgodkendt. Vores plastik er genanvendeligt, og hvis det bliver håndteret korrekt af jer som kunder, hjælper I os med at mindske aftrykket. Alt vores pap er genbrugt med FSC-mærket, som er skånsomt for miljøet, og vores nemme refill-løsning er med til at minimere pap og dermed vores ressourceforbrug.