Hvem er Zentabox?

Hos Zentabox får du et kosttilskud tilpasset din livsstil og hverdag - Vi gør det nemt for dig

Vores egen udviklede online sundhedstest analyserer dine svar og giver dig et tilpasset mix af vitaminer og mineraler samt olier. Zentabox er en abonnementsservice, og vores kunder får leveret deres kosttilskud hver eneste måned med 30 dages forbrug i en pakke. Op til 10 dage før din næste levering kan du til hver en tid rette i din sammensætning, så du får præcis den kombination, du ønsker.

Hos Zentabox er vi stolte af at være en danskejet virksomhed med produktion på Møn. Og vi arbejder ud fra ambitionen om at gøre det let og enkelt at indtage sit daglige kosttilskud. Vores kosttilskud bliver udviklet i overensstemmelse med Sundhedsstyrelsens anbefalinger samt NNR's anbefalinger.

Emma Fugleberg - Digital Brand Manager for Zentabox - Bachelor i Ernæring & Sundhed.

Som digital produktchef for Zentabox, arbejder jeg med alle komponenter som indgår i et digitalt produkt, fra start til lancering. Hos Zentabox brænder vi alle for at fremme visionen om danske kosttilskud, med bæredygtighed i rygsækken.

Mikael - CEO for Zentabox

Dansk produktion - med 30 års erfaring

Zentabox bliver produceret på Møn i Stege, og der er derfor kort vej fra at vitaminerne bliver fremstillet, til de når dit køkkenbord. Derfor kan vi spare på ressourcer og transport. Kvalitet og sikkerhed er altid vores førsteprioritet, når vi fremstiller kosttilskud til vores danske forbrugere. Alle vores produkter er naturligvis i overensstemmelse med dansk lovgivning for kosttilskud; disse krav gælder også for emballagen.

Mindre plastik og pap i din hverdag

Vores dagsposer bruger kun 40% af den plast, en traditionel vitaminbeholder bruger hver måned. De små dagsdosisposer er fødevare- og lægemiddelgodkendt. Alt vores pap er FSC-mærket og vores nemme pap refill-løsning er med til at minimere pap og dermed vores ressourceforbrug.