Om os

Hos Zentabox er vi stolte af at være en 100% danskejet virksomhed, hvor alle vores produkter bliver produceret i Danmark på naturskønne Møn. Vi blev grundlagt ud fra ideen og ambitionen om at gøre det let og enkelt at personalisere sit kosttilskud. Dertil vil vi gerne slå fast, at Zentabox arbejder ud fra forskning og evidensbaseret videnskab, og vores produkter er designet og udviklet på baggrund af videnskabeligt dokumenterede effekter. Derfor elsker vi hos Zentabox - filosofien less is more! Men uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Bæredygtighed er Zentabox!
Vi ønsker ingen ressourcespild i vores produktion, derfor arbejder vores team altid hårdt på at kunne tilbyde et så klimabevidst, og bæredygtigt produkt som muligt

Brian - Digital E-Commerce Manager & Kundesupport for Zentabox

Jeg hedder Brian og det er mig som du møder i kundesupporten. Her hjælper jeg dig med spørgsmål til dit abonnement. Det kan være alt ligefra produktvalg eller ændring af abonnement.

Emma Fugleberg - Digital Produktchef/Brandmanager for Zentabox

Som digital produktchef for Zentabox, arbejder jeg med alle komponenter der indgår i livscyklussen af et digitalt produkt, fra start til lancering. Hos Zentabox brænder vi alle for at fremme visionen om ærlige og danske kosttilskud, med bæredygtighed i rygsækken. Med min baggrund inden for Ernæring og Sundhed, har jeg en forståelse for hvor vigtige mikronæringsstoffer er for vores kroppe og den mentale sundhed. Ideen om et 100% personligt tilpasset kosttilskud giver bare god mening i en travl og forhastet SoMe hverdag, hvor man ikke altid har overblikket over den mad, som bliver spist. Sundhed skal bare være nemt for alle - og det er den med Zentabox.

Anna - Produkt Specialist for Zentabox

Jeg hedder Anna, er Produkt Specialist og kommer fra en ernæringsmæssige baggrund. Jeg har læst kandidat science i Human Ernæring og interesserer mig rigtig meget i at skabe bedre sundhed for alle. Hos Zentabox arbejder jeg med B2B løsninger og hjælper virksomheder i at styrke medarbejdernes immunforsvaret og fremme sundhed på arbejdspladsen.

Med omtanke for miljøet

Hos Zentabox vil vi passe godt på vores miljø og klima. Derfor producerer vi alt i Danmark for at spare på Transport og CO2 udledning. Vi anvender udlukkende genbrugspap med FCS mærke.

Dansk Produceret

Zentabox bliver produceret på vores fabrik på Møn, og der er derfor kort vej fra at vitaminerne bliver lavet, til de når dit køkkenbord, og sparer derved ressourcer og CO2 på transport. Det gør at vi har fuld kontrol over kvaliteten, som efterlever de høje krav vi har i Danmark – også når det gælder miljø.

Se vores produktion på Møn

Se vores produktion på Møn