Om os - hvem er Zentabox?

Hos Zentabox får du et kosttilskud tilpasset dig og din livsstil - Med omtanke for miljø og bæredygtighed

Vi gør det så nemt som muligt for dig!
Vores egen udviklet online sundhedstest analysere dine svar og giver dig et personligt tilpasset mix af vitaminer og mineraler. Zentabox er en abonnementsservice og vores kunder får leveret deres kosttilskud hver eneste måned. Op til 7 dage før din næste levering, kan du til hver en tid rette i din sammensætning af vitaminer, så du får præcis den kombination du ønsker.

Hos Zentabox er vi stolte af at være en 100% danskejet virksomhed, med base i Køge og produktion i Stege på Møn. Vi blev grundlagt ud fra ideen og ambitionen om at gøre det let og enkelt at personalisere sit kosttilskud. Dertil vil vi gerne slå fast, at Zentabox arbejder ud fra evidensbaseret videnskab og Sundhedsstyrelsen anbefalinger.

Vi ønsker ingen ressourcespild i vores produktion, derfor arbejder vores team altid hårdt på at kunne tilbyde et så klimabevidst, og bæredygtigt produkt som muligt. Din Zentabox er bæredygtig - Læs længere nede på siden hvorfor.

Emma Fugleberg - Digital Produktchef/Brandmanager for Zentabox - Bachelor i Ernæring & Sundhed.

Som digital produktchef for Zentabox, arbejder jeg med alle komponenter der indgår i livscyklussen af et digitalt produkt, fra start til lancering. Hos Zentabox brænder vi alle for at fremme visionen om ærlige og danske kosttilskud, med bæredygtighed i rygsækken. Med min baggrund inden for Ernæring og Sundhed, har jeg en forståelse for hvor vigtige mikronæringsstoffer er for vores kroppe og den mentale sundhed. Ideen om et 100% personligt tilpasset kosttilskud giver bare god mening i en travl og forhastet SoMe hverdag, hvor man ikke altid har overblikket over den mad, som bliver spist. Sundhed skal bare være nemt for alle - og det er den med Zentabox.

Anna - Produkt Specialist for Zentabox

Jeg hedder Anna, er Produkt Specialist og kommer fra en ernæringsmæssige baggrund. Jeg har læst kandidat science i Human Ernæring og interesserer mig rigtig meget i at skabe bedre sundhed for alle. Hos Zentabox arbejder jeg med B2B løsninger og hjælper virksomheder i at styrke medarbejdernes immunforsvaret og fremme sundhed på arbejdspladsen.

Med omtanke for miljøet og mindre plastik

Vores dagsposer bruger kun 40% af den plast, en traditionel vitaminbeholder bruger hver måned. De små dagsdosisposer er lavet af den reneste form for plast, der findes - og er derfor fødevare- og lægemiddelgodkendt. Vores plastik er genanvendeligt, og hvis det bliver håndteret korrekt af jer som kunder hjælper i os med at mindske aftrykket. Alt vores pap er genbrug med FSC-mærket som er skånsomt for miljøet og vores nemme refill-løsning er med til at minimere pap og derved vores ressourceforbrug.

Dansk og Nordisk produktion - med kvalitet

Zentabox bliver produceret på Møn og der er derfor kort vej fra at vitaminerne bliver fremstillet, til de når dit køkkenbord. Derfor kan vi spare på CO2, ressourcer og transport. Kvalitet og sikkerhed er altid vores førsteprioritet, når vi fremstiller kosttilskud til vores danske forbrugere. Alle vores produkter er naturligvis i overensstemmelse med dansk lovgivning for kosttilskud, disse krav gælder også for emballagen.